Omaisneuvonta

Omaisneuvonta on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun yhdistyksen työntekijän kanssa. Se on suunnattu henkilöille, joiden elämää kuormittaa läheisen ihmisen mielenterveys- tai mielenterveys- ja päihdeongelma.

Luottamuksellisessa omaisneuvontakeskustelussa on mahdollista puhua rauhassa läheisen ihmisen tilanteen herättämistä huolista ja tunteista, sekä niiden vaikutuksesta omaan elämäntilanteeseen. Puhuminen toiselle ihmiselle jäsentää omaakin käsitystä moninaisesta tilanteesta. Yhdessä työntekijän kanssa mietitään keinoja arjessa jaksamiseen.

Keskusteluissa huomioidaan perheen lasten tiedonsaanti ikätason mukaisesti.

Omaisneuvonta on maksutonta, eikä se edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Omaisneuvontaa ei ole terapiaa. Katso youtubesta video omaisneuvonnasta

Omaisneuvontaa on tarjolla nyt myös Forssassa ja Riihimäellä kerran kuukaudessa, jos sinulla ei ole mahdollisuutta käydä Hämeenlinnassa.

Ajanvaraus:

Marjukka Kaitakorpi, p. 040 455 2160, marjukka.kaitakorpi(at)omaisyhdistys.com tai

Katja Grönberg p. 040 455 2162, katja.gronberg(at)omaisyhdistys.com