Mielenterveyden EA -koulutukset

MTEA® -koulutuksissa osallistujan tiedot mielenterveydestä syvenevät, omat voimavarat ja selviytymiskeinot vahvistuvat. Osallistuja harjaantuu puhumaan mielenterveys-kysymyksistä, hän rohkaistuu ottamaan asioita puheeksi ja auttamaan. Lisäksi osallistuja saa valmiuksia arvioida, milloin omat voimavarat eivät riitä ja milloin tarvitaan ammattilaisten apua.

Mielenterveyden ensiapu® on Suomen mielenterveysseuran tuote.  Lisätietoja voit lukea: www.mielenterveysseura.fi/koulutukset/mielenterveyden_ensiapu

MIELENTERVEYDEN ENSIAPU® 2 - kurssi antaa tietoa mielenterveyden häiriöistä, valmiuksia tarjota apua ja ohjata hoitoon. Lisäksi kurssilla opetellaan Mielenterveyden ensiavun askeleet.

Aika: seuraavan kurssin ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Lisätiedot: marjukka.kaitakorpi(at)omaisyhdistys.com tai p. 040 455 2160

Kurssin hinta: yhdistyksen jäsenille 30€, muille 45€. Kurssimaksu sisältää kurssikirjan.

MIELENTERVEYDEN ENSIAPU® 1 - kurssilla keskitytään mielen hyvinvointiin ja sen kehittämiseen muun muassa tunne-, vuorovaikutus- ja selviytymistaitoja opiskelemalla.

Aika: Seuraavan kurssin ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Lisätietoja antaa: marjukka.kaitakorpi(at)omaisyhdistys.com tai p. 040 455 2161