Heijastuksia taiteesta -yleisöluento

Mental Health Art Week 2019

Heijastuksia taiteesta -yleisöluento

ma 20.5.2019 klo 17-19

Hämeenlinnan pääkirjasto, Wetterin auditorio, Wetterhoffinkatu 2.

klo 17.00 Tervetuloa, luennon avaus - Marjukka Kaitakorpi ja Satu Leino

klo 17.10 MEME-IT-OUT, näyttelyn avaus - Kuura Maula

klo 17.15 Taide ja terapia, toiminta- ja kirjallisuusterapeutti FM. Satu Nieminen, KHSHP taiteen terapeuttinen käyttö

klo 18.10 Tunteiden käsittely ilman sanoja, koulutettu kokemusasiantuntija Andreas Rönn omakohtainen kertomus siitä, miten taide toimii työkaluna ja voimavarana omassa kuntoutumisessa

Ilmoittaudu luennolle tämän linkin kautta.

Luento on maksuton ja kaikille avoin, lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot marjukka.kaitakorpi(at)omaisyhdistys.com ja satu.leino(at)sopimusvuori.fi

Tilaisuuden järjestävät FinFami-Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry, Walonkulman Klubitalo Sopimusvuori ry, Hämeenlinnan seudun Mielenterveysseura ry ja Hämeenlinnan pääkirjasto.

Avoin MEME-IT-OUT -työpaja

20.5.2019 klo 14-16 Fredrika-kabinetti, Hämeenlinnan pääkirjasto, Wetterhoffinkatu 2.

Tule kokeilemaan meemien tekemistä avoimeen ja ohjattuun työpajaan! Pajaan ei tarvitse ilmoittautua ja se on maksuton.

MEME-IT-OUT -taidenäyttely 20.5.-30.5.2019

Pääkirjaston näyttelytila 2. krs., Wetterhoffinkatu 2, Hämeenlinna.

MEME-IT-OUT -työpajoissa on kevään 2019 aikana kerätty vaiettuja tunteita meemien kautta eri-ikäisten Hämeenlinnalaisten kanssa. Nyt nämä tärkeät tunteet ovat esillä näyttelyssä Hämeenlinnan pääkirjastolla. Näyttelyn tarkoituksena on tuoda esiin taiteen tärkeys mielenterveyden tukemisessa.