Ilmoittaudu 2.4. mennessä Vähemmän stressiä -ryhmään

Aika: 2.4.2019

Vähemmän stressiä -ryhmä

Haluatko saada tietoa stressin vaikutuksista ja käytännönvinkkejä stressin hallitsemiseen?

TULE MUKAAN VÄHEMMÄN STRESSIÄ-RYHMÄÄN!

Ryhmä kokoontuu neljänä iltana klo 17.30-19. yhdistyksemme toimitiloissa osoitteessa: Suomen Kasarmi rak.2. 1.kerros, 13100 Hämeenlinna

Kokoontumiskerrat ovat ti 9.4., ma 15.4., pe 26.4, ja ma 29.4.

• Saat tietoa stressistä ja stressin vaikutuksista: mitä kehossa tapahtuu stressin aikana ja miten stressin haittoja voi vähentää?
  • Kuulet kokemusasiantuntijan ajatuksia. Miten stressaavassa elämäntilanteessa voi löytää voimavaroja, mikä on käytännössä auttanut?
  • Pääset tekemään käytännön harjoituksia ja saat ohjeita myös kotiin
  • Saat mahdollisuuden keskustella ja kuulla muiden ryhmäläisten ajatuksia stressinhallintakeinoista ja omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta.
  • Voit löytää uuden tavan rentoutumiseen. Pääset kokeilemaan joogaa yhdellä ryhmäkerralla asiantuntevan ohjaajan opastuksella. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Jooga pidetään Kanta-Hämeen Hengitys ry:n tiloissa.

Osallistuminen on sinulle maksutonta, eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Ilmoittaudu mukaan 2.4 mennessä tämän linkin kautta. Ryhmässä on paikkoja rajoitetusti. Ryhmän alkamisen jälkeen ei oteta enää uusia osallistujia. Osallistujien toivotaan sitoutuvan koko ryhmän ajaksi.

Tule kokemaan rentoutumisen ilo!

Lisätietoja voit kysyä osoitteesta toimisto(at)omaisyhdistys.com