Ilmoittaudu 9.4. mennessä Forssan teemailtaan Toivon ylläpitäminen

Aika: 9.4.2019

Toivon ylläpitäminen toipumisen vuoristoradassa – teemailta

Tiistaina 16.4.2019 klo 16.30-18.30

Läheisen sairaus tai riippuvuudesta toipuminen etenee harvoin suoraviivaisesti. Hyvät ja huonot jaksot vaihtelevat. Hyvinä aikoina usein herää toivo paremmasta tulevaisuudesta ja oma mielikin piristyy.

Vastaavasti huonoina kausina saattaa iskeä voimakas toivottomuuden tunne; selviämmekö tästä ikinä? Miten suhtautua läheisen toipumisprosessiin ja sen herättämiin tunteisiin? Miten toivoa voi ylläpitää ja miten toivo näkyy elämässä?

Ilmoittautumiset pyydetään kahvitarjoilun vuoksi 9.4. mennessä tämän linkin kautta.

Teemaillat järjestetään osoitteessa Sairaalankuja, Purola C, Forssa.

Tilaisuudet ovat maksuttomia, kaikille avoimia eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Tilaisuudet järjestää FinFami–Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry ja Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä.

Lisätiedot p. 040 455 2162 tai  katja.gronberg(at)omaisyhdistys.com