Ilmoittaudu 16.1. mennessä yleisöluennolle neuropsykiatrisista häiriöistä

Aika: 16.1.2019

NEUROPSYKIATRISET HÄIRIÖT -YLEISÖLUENTO

Tiistaina 22.1. klo 12.30–15.30

Kanta-Hämeen keskussairaalan Ahvenisto-rakennuksen luentosalissa, 3.krs (Ahvenistontie 20, HML).

Neuropsykiatriset häiriöt ilmenevät monin tavoin, kuten keskittymis- ja oppimisvaikeuksina, yliaktiivisuutena, impulsiivisuutena ja voimakkaina tunnereaktioina. Oireet ovat yksilöllisiä ja voivat vaihdella, mutta lähes aina ne vaikuttavat sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Usein voi mietityttää, mistä oma tai läheisen käytös ja toiminta johtuvat. Tällä luennolla psykiatrian erikoislääkäri Jorma Aarnio kertoo neuropsykiatristen häiriöiden ilmenemisestä ja hoidosta. Koulutettu kokemusasiantuntija kertoo vanhemman näkökulmasta ja kokemuksista siitä, kun lapsella on neuropsykiatrinen häiriö.

Ilmoittaudu luennolle 16.1.2019 mennessä tämän linkin kautta.

Luento on maksuton eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Tilaisuuden järjestää Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri ja FinFami - Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry.

Lisätiedot: Marjukka, marjukka.kaitakorpi(at)omaisyhdistys.com tai  p. 040 455 2160