Ilmoittaudu 15.2. mennessä Omaisen ABC-kurssille

Aika: 15.2.2019

Omaisen ABC-kurssi

Läheisen psyykkinen sairastuminen herättää paljon kysymyksiä ja erilaisia tunteita. Ei ole välttämättä helppoa käsittää uutta tilannetta ja sen mukanaan tuomia muutoksia. Omaisen omat tarpeet voivat jäädä taka-alalla. Olo saattaa olla uupunut ja yksinäinen.

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, joiden läheinen on sairastunut kahden vuoden sisällä. Voit osallistua kurssille, vaikka läheisesi sairastumisesta olisi pidempi aika, jos et ole aiemmin käsitellyt läheisesi psyykkisen sairauden herättämiä tunteita ja vaikutusta omaan elämääsi. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Omaisen ABC-kurssin neljä tapaamiskertaa sisältävät omaisen asemaan ja elämään liittyvä aiheita, kuten tunteet, vuorovaikutus ja ongelmanratkaisu.

Ennen kurssia jokaisen osallistujan kanssa on henkilökohtainen tapaaminen omaistyöntekijän kanssa.

Kevään 2019 ABC-kurssi järjestetään Hämeenlinnassa

Suomen Kasarmi, rakennus 2, huone 135, 13100 Hämeenlinna.

Kurssi alkaa maanantaina 11.3. klo 18-20, seuraavat kerrat 18.3, 25.3 ja 1.4.

Ilmoittaudu kurssille 15.2. mennessä tästä linkistä.

Lisätiedot p.040 455 2160 / marjukka.kaitakorpi(at)omaisyhdistys.com